Debitorii Ecoaqua sunt la această oră în pericol de a fi debranşaţi de la reţea

0

Operatorul de apă şi canal din Urziceni a reluat astăzi operaţiunile de deconectare a utilizatorilor cu datorii mai vechi de 45 de zile. Operaţiunea se va face prin ridicarea contorului din instalaţie şi sigilarea branşamentului sau, acolo unde utilizatorii nu permit accesul în incintă, direct din stradă prin desfiinţarea branşamentului cu ajutorul utilajelor din dotare.
Rebranşarea se va face numai după achitarea integrală a datoriilor şi cheltuielilor de debranşare-rebranşare precum şi a garanţiei, constituite conform legislaţiei în vigoare.
De asemenea, Ecoaqua avertizează consumatorii persoane fizice şi juridice că rebranşarea fără acordul operatorului constituie contravenţie şi se sancţionează conform regulamentului de funcţionare a serviciului de alimentare cu apă şi canalizare în Urziceni.
La finele lunii aprilie, societatea avea de recuperat numai de la asociaţiile de proprietari aproximativ şase sute de mii de lei, de la societăţile comerciale puţin peste o sută de mii de lei, iar de la persoane fizice o sută treizeci de mii de lei.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.