Deputatul Aurelian Ionescu cere sancţionarea liderilor PNL de la Urziceni

3

aurelian ionescu

foto: Florin Floreanu

Tânărul deputat din colegiul 4 Urziceni, Aurelian Ionescu, cere public sancţionarea foştilor colegi de partid care au susţinut la alegerile parlamentare candidaţii de la PP-DD şi ARD.
Noul parlamentar de Ialomiţa i-a reclamat pe primarul liberal Constantin Sava, avocatul Lidun Antonescu şi afaceristul Dan Pavunev, ambii consilieri locali ai PNL la Urziceni, preşedintelui PNL Ialomiţa, pentru a lua măsurile statutare ce se impun în acest caz:

audio Aurelian IONESCU

Înainte de campania electorală şi trecerea la Partidul Conservator, Arelian Ionescu a făcut parte din grupul liberalilor din Consiliul Local Urziceni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Tatal lui Dan, mi-a fost profesor de matematica! Votanti ai usl, prosti ai prostilor, urmeaza sa platiti pentru binele alesului vostru, traseistul aurelian ionescu-pc-dan voiculescu-turnator la securitate si penal misel!

  2. mike, esti mai prost decat prevede legea !!! Nu-i neaparat obligatoriu (si Pavunev jr. e un exemplu) ca urmasii sa-si depaseasca parintii (din pacate). TOT RESPECTUL pt dl. profesor PAVUNEV !!! Din nefericire, nu-i valabil si pt fi`su. Iar despre curva (pseudo)PNL-ista turcu … : inscrie-te, bre, in partida romilor, cu care faci “afaceri” si pe care-i cumetresti !!! nu mai sustine, cu carnetul tau galben, de pnl-ist, infractori ca cazacu (cacofonie deliberata !!!) sau sau agricultorul nelu badea, pt 5 hectare de teren …

  3. Pai ce treaba mai are traseistul de Aurelian , cu PNL-ul? Dupa ce ca a ajuns deputat fara nicio sustinere , si prin “pile ” de sus, acum a ajuns si mare justitiar in PNL.
    L-ati vazut in campania asta pe Aurelian in fata alegatorilor? Daca lumea il auzea cum se screme cand vorbeste, sau cum se supara ca magarul pe sac, cred ca vota cu Partida Romilor. In campanie era ca un gandac ghebos care se vedea prea sus fata de nivelul lui.
    Asa ca trebuie sa stea in banca lui si sa-si vada de cel mai “mare”si “curat” partid din Romania , adica PC-ul.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.