Direcţia Generală Anticorupţie împlineşte sâmbătă 10 ani

0

klklklklStructură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne a fost înfiinţată pe 30 mai 2005.
Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa transmite printr-un comunicat de presă că, în cei 10 ani de activitate în lupta împotriva corupţiei, instituţia s-a dezvoltat permanent atât pe palierul activităţilor de prevenire, cât şi a celor de combatere a faptelor de corupţie.
Prevenirea reprezintă principala direcţie de acţiune împotriva corupţiei, concretizată prin desfăşurarea unor activităţi de instruire şi informare în rândul personalului propriu, dar şi prin campanii de conştientizare a societăţii civile, în dorinţa de schimbare a mentalităţii populaţiei.
Conform statutului, D.G.A. promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul ca standarde atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al Ministerului Afacerilor de Interne.
Ca principal canal de comunicare cu publicul, există linia TelVerde anticorupţie 0800.806.806 unde cetăţenii pot sesiza direct orice faptă de corupţie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.