Doi adolescenţi îndrăgostiţi şi-au luat lumea în cap şi au pus pe jar autorităţile, dar mai ales părinţii

1

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale au fost sesizaţi că Adriana NEDELCU din Perieţi şi Marius RADU din Ograda, au plecat la şcoală fără a se mai întoarce acasă.
Cei doi, în vârstă de 15 ani, sunt elevi în clasa a 9-a la şcolile din localităţile de domiciliu. Familiile bănuiesc că au plecat împreună de acasă, fără să cunoască unde, sau cu ce intenţii.
Adolescenţii sunt daţi dispăruţi, iar persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.
NEDELCU ADRIANA are 1,60 metri înălţime, constituţie atletică, părul şaten, lung la nivelul umerilor, faţa ovală, şi ochii albaştri, iar RADU MARIUS are o aluniţă pe obrazul stâng.
În momentul plecării de acasă fata era îmbrăcată cu un hanorac de culoare mov, tricou verde, blugi de culoare albastră şi adidaşi albi, iar băiatul într-un trening de culoare neagră cu dungi laterale de culoare alba, şi pantofi negri.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. “Adevarul verde in fata” (iongirnod.blogspot.com) si “Caleidoscop” (iongarnod.wordpress.com), doua site-uri de exceptie, in care fiecare dintre voi va puteti regasi.Convingeti-va!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.