Duminică noaptea, poliţiştii ialomiţeni au ieşit la prins infractori

0

Patru ore au durat controalele efectuate de poliţişti şi jandarmi în trafic în baruri şi în discoteci, pentru a identifica autorii de fapte penale şi contravenţionale, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică.
Poliţiştii au legitimat peste 160 de persoane, 73 dintre acestea care aveau un comportament suspect au fost verificate în bazele de date ale poliţiei şi au controlat 16 societăţi comerciale, fiind aplicate în total 39 de sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor depăşind suma de 13.455 de lei.
Rutieriştii au instituit filtre în care au verificat 138 de autoturisme, iar în două cazuri, alături de măsura principală de aplicare a punctelor amendă, a fost dispusă şi măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare a vehiculului.
Pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor, efective din toate structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor, vor desfăşura astfel de acţiuni şi în perioada următoare.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.