Ecoaqua S.A. Călăraşi, sucursala Urziceni, a intrat în linie dreaptă pentru finalizarea lucrărilor la reţeaua de distribuţie a apei potabile în oraş

0

Teoretic, cel puţin, la sfârşitul lunii toate coloanele noi ar trebui să fie branşate şi să le fie testat modul de funcţionare.

Vestea proastă, pentru parte dintre locuitorii municipiului, este că până pe 31 iulie, zilele de marţi şi joi vor lăsa fără apă la robinete consumatorii de pe străzile Mihai Viteazu, Gheorghe Lazăr, Puşcaşi şi Traian şi pe cei din zona blocurilor CD. Programul exact al întreruperilor urmează a fi comunicat în timp util, pentru ca toţi consumatorii să-şi asigure din timp stocul de apă necesar desfăşurării de activităţi proprii.

Un alt inconvenient este acela că, în zonele în care va fi sistată furnizarea apei, se vor înregistra creşteri ale turbidităţii apei. Consumatorii sunt rugaţi ca în momentul în care se reia furnizarea apei să lase timp de cel puţin trei minute robineţii  deschişi în vederea asigurării potabilităţii.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.