Eforturi pentru rezolvarea urgentelor medicale din judet. Un batran din Gura Ialomitei nu a mai putut fi salvat

0

O tânără însărcinată din comuna Brazii şi o bolnavă cardiacă din Reviga au fost astăzi preluate de echipaje S.M.U.R.D. şi transportate la  spitale din capitală.

La Brazii, soacra femeii a solicitat sprijinul primarului şi al şefului de post din localitate, pentru a facilita transportarea acesteia la o unitate medicală, pentru că viitoarea mămică prezintă diverse afecţiuni care ar fi putut complica evoluţia sarcinii.

Întrucât încercările de a ajunge pe cale rutieră la domiciliul femeii au eşuat, s-a solicitat trimiterea unui elicopter.

Eforturi deosebite s-au făcut şi pentru aducerea la spital a unei mămici din Miloşeşti care a născut azi noapte, acasă. Drumul a fost deschis de un utilaj de la drumurile judeţene, iar femeia a fost preluată de o ambulanţă care a transportat-o la spital. Din păcate, pentru un bătrân din Gura Ialomiţei, încercările de salvare a acestuia au fost în zadar. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani a căzut pe gheaţă, s-a lovit la cap şi a intrat în comă.

Intervenţia unui elicopter a fost solicitată şi pentru preluarea unei femei din comuna Reviga, cu probleme cardiace, care necesită de urgenţă îngrijiri medicale.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.