Emil BOC la Amara

0

Diversiune a forţelor de ordine pentru vizita premierului Emil BOC în Ialomiţa: locaţia iniţială a fost schimbată cu un hotel din Amara iar Prim Ministrul ţării şi suita de la Bucureşti, fie s-au camuflat într-un microbuz de campanie, fie s-au ascuns în spatele geamurilor fumurii ale autoturismelor, şi au intrat în Sala de Conferinţe printr-o uşă laterală a imobilului.
Declaraţia de presă s-a făcut la finalul discuţiilor cu democrat liberalii ialomiţeni, pe holul hotelului, într-un speech în care cele două calităţi ale lui Emili Boc, de candidat la şefia PDL şi Prim-Ministrul Ţării, s-au amestecat.
Forţele de ordine de la SPIR au fost ţinute în faţa Centrului Cultural UNESCO Ionel Perlea până cănd Emil BOC a ajuns la Amara, iar jurnaliştii au fost reţinuţi în afara hotelului până aproape de finalul întâlnirii Prim- Ministrului cu PDL-iştii din judeţ. Candidatul Emil BOC a fost însoţit în turul de campanie de Elena Udrea, Traian Igaş, Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Ioan Oltean, Daniel Funeriu şi alţi liderii PDL din ţară.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.