Se închid spitale, se deschid dispensare

0

Locuitorii comunei Alexeni beneficiază, începând de astăzi, de serviciile de sănătate oferite de noul cabinet medical amenajat în locaţia fostului dispensar, dezafectat de ani buni şi reconstruit practic de la zero, printr-un efort comun al autorităţilor locale şi judeţene.
Noul aşezământ a fost inaugurat marti şi de serviciile sale vor beneficia locuitorii comunei Alexeni şi ai satului aparţinător, Pupezeni. Primarul Ion Cărbune a precizat că investiţia a fost realizată în mare parte cu forţe proprii.
Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, a insistat asupra rolului preventiv, mai degrabă decât curativ, pe care îl va avea cabinetul în sistemul de asigurare a sănătăţii comunităţii locale. Prezent la inaugurare, directorul firmei de construcţii care a executat lucrările de modernizare a cabinetului, Cornel Anghel, le-a dorit ca noua investiţie să le aducă măcar un strop de culoare, într-un decor din ce în ce mai cenuşiu.
Serviciile medicale vor fi asigurate la Alexeni de medicul de medicină generală Georgiana Paraschiv şi de asistenta Irina Albu.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.