Eroii revoluţiei din decembrie 89 au fost elogiaţi astăzi la monumentul din centrul civic al municipiului reşedinţă de judeţ

3
Manifestarea a fost deschisă de prefectul judeţul care a salutat garda de onoare, şi continuată cu un ceremonial religios.
La slujba de pomenire au fost numiţi toţi ialomiţenii care au murit în urmă cu 21 de ani la revoluţie.
Preşedintele asociaţiei revoluţionarilor din decembrie 1989, Viorel Ciufu a cerut audienţei să îşi amintească de jertfa eroilor revoluţiei şi mai ales să respecte memoria celor care şi-au pierdut viaţa pentru libertate.
Manifestările dedicate eroilor revoluţiei s-au incheiat cu depunerile de coroane si defilarea  garzii de onoare.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. care revolutie? aia nu a fost revolutie a fost lovitura de stat pregatita din timp de rusi… care teroristi? nu au existat teroristi a fost doar o informatie care sa bage spaima in lume si care sa nasca tot felul de zvonuri :-j si militia si armata au primit tot felul de informatii ca sa traga unii in altii fara sa stie cine cum trage pt a creea cat mai multe victime si sa para revolutie :-j sa fim seriosi cine mai crede ca a fost revolutie?

  2. O mare tampenie . Au oprit traficul la o ora de varf pe Matei Basarab de s-a circulat cu viteza melcului .Dupa cum s-a obsevat , cele 50-60 de persoane prezente se puteau manifesta si fara oprirea traficului .Aceste manifestari care sunt de ochii lumii , de tip comunist unde vin “personalitatile ” locale sa se afiseze fac o mare dezonoare celor care cu adevarat s-au jertfit la Revolutie . Din cei prezenti daca erau jumatate adevarati revolutionari , restul erau doar cu certificate. Rusine sa le fie , pentru ca la organizarea unor astfel de manifestari nu se mai tine cont de ceilalti cetateni care au si alte activitati.

    • cititorule, la partea cu traficul, ai dreptate. am venit dinspre gara si politistii deviau traficul din matei basarab pe ardealului, unde erau masinile bara la bara pana… la romtelecom. cineva a sughitat, si nu eroii….

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.