Examenul de bacalaureat a fost promovat în Ialomita de 60,06 % dintre absolventii claselor a douasprezecea

2

Cele mai bune procente de promovabilitate au fost obtinute la Colegiul National “Mihai Viteazul” din Slobozia si Colegiul National “Grigore Moisil” din Urziceni, unde au picat examenul doar 3, respectiv 4 elevi.

Inspectorul general scolar, Ilie Stavar, apreciaza procentrul de promovabilitate ca unul nesatisfacator, cu 10 procente mai mic fata de standardele de exigente din învatamânt.

Cele mai mici rezultate la examenul de bacalaureat au fost obtinute anul acesta la Liceul “Mihai Eminescu” din Slobozia, unde au trecut doar 37 de absolventi, iar 138 au fost respinsi. Spre surprinderea inspectorului general scolar, si Grupul Scolar Agricol din Cazanesti a obtinut un procent de promovabilitate mai bun decât fostul Liceu de Chimie din Slobozia.

Rezultate foarte bune s-au obtinut si la Liceul “Carol I ” din Fetesti, cu o promovabilitate de 92%, Liceul de Arta “Ionel Perlea” cu 89 %, Liceul Pedagogic “Matei Basarab” cu 88% si Liceul Teoretic din Tandarei cu o rata de 82%.  Un rezultat sub asteptari s-a înregistrat anul acesta si la Grupul Scolar “Alecsandru Ioan Cuza”, unde au promovat bacalaureatul doar 45% dintre absolventii claselor a XII-a.

Clementina Tudor

2 comentarii

  1. invat la chimie nu imi e rusine sa o spun insa vreau sa va zic ca acolo toti care sunt in ultimii ani terminali se cred prea jmecheri si ii iau pe profesori peste picior ba chiar acu vre-o 2 luni e unu raducanu care a dat bacul impreuna cu inca 5 colegi care se dadeau mari in timpul unei pauze i-au pus un sobolan mort pe catalogul doamnei profesoare Bucur Draguta aruncandu-l pe geam ba chiar reusit sa sparga si un perete din rigips care despartea atelierul de mecanica de clasa unde faceau ei ora daca nu ma credeti duceti-va si cautati-o pe doamna Bucur sa va povesteasca cate i-au facut sper ca a reusit sa ia bacul acel elev

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.