Proba de prostie

0

5 studenti din Ploiesti au primit in Ialomita lectia vietii lor. Hotarati sa se distreze la Mare fara bani, tinerii de 20 si 21 de ani au pus la cale un plan prin care sa alimenteze cu benzina fara sa plateasca si fara sa poata fi identificati.

La intrarea in Slobozia, sambata noaptea, în jurul orei 03.38, prahovenii au aplicat la autoturismul cu care se deplasau un numar de inmatriculare furat si au oprit la o benzinarie din oras unde au alimentat de 190 de lei si au parasit statia fara sa plateasca.

De îndata au fost instituite filtre în vederea identificarii autoturismului, iar la ora 04.10, acesta a fost depistat pe raza orasului Tandarei.

În autoturismul în cauza se aflau 5 persoane, 4 baieti si 1 fata, cu vârste cuprinse între 20 si 21 de ani, toti din municipiul Ploiesti, judetul Prahova, studenti, fara antecedente penale, care au recunoscut comiterea faptei.

Cu ocazia audierilor, acestia au declarat anchetatorilor ca s-au hotarât sa mearga la mare si întrucât nu aveau suficienti bani pentru combustibil au hotarât sa fure un numar de înmatriculare pentru a insela vigilenta lucratorilor de la statia de benzina si camerele de luat vederi.

În cauza s-a întocmit dosar penal, pentru savârsirea a doua infractiuni de furt calificat, respectiv de furt de carburanti si placute de înmatriculare si a unei infractiuni de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu numere de înmatriculare false.

guraialomitei

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.