Explozie la Bărbuleşti

0

Explozie aseară la Bărbuleşti. În jurul orei 18,40, la o staţie de preîncălzire a gazului metan din apropiere de Urziceni s-a produs o explozie extrem de puternică urmată de un incendiu ale cărui flăcări s-au ridicat la aproape zece metri înălţime.
La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la subunitatea din Urziceni şi un echipaj SMURD. Ca primă măsură de siguranţă, angajaţii punctului de lucru au oprit furnizarea gazului pe conducta avariată iar focul s-a stins de la sine după aproximativ o oră şi jumătate.
Şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Constantin Nae a precizat că doar norocul a făcut ca incidentul să nu se transforme într-o catastrofă de proporţii.
Cauzele exacte ale producerii exploziei vor fi stabilite în cursul zilei de azi când o echipă de anchetă se va deplasa la faţa locului, primele date indicând ca posibilă sursă o fisură apărută la conducta de transport gaze.
În urma evenimentului de aseară traficul rutier a fost blocat timp de o oră şi jumătate pe drumul dintre Urziceni şi Ploieşti.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.