Foame de bani

0

15 martie este termenul scadent pentru plăţile anticipate pe venit din activităţile comerciale independente, profesii liberale şi cedarea folosinţei bunurilor.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa informează contribuabilii organizaţi ca întreprinderi individuale sau familiale, sau persoane fizice autorizate, că  au obligaţia să efectueze plăţi anticipate aferente trimestrului I – 2010 la organul fiscal de domiciliu al contribuabilului până cel târziu la 15 martie 2010.

De asemenea, persoanele care realizeaza venituri din activitati agricole impuse în sistem real au aceleasi obligatii. În aceasta categorie intră contribuabilii care obţin venituri din cultivarea şi valorificarea florilor, legumelor şi zarzavaturilor în sere si solarii, din exploatarea pepinierelor viticole si pomicole si altele asemenea.

Neachitarea la termenul prevăzut de lege atrage majorări de întârziere în procent de 0,1% asupra sumei datorate, pe zi întârziere, începând cu data de 16 iunie 2009 până la data plăţii, inclusiv.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.