Foc la Prefectură

0

Este vorba de clădirea Instituţiei Prefectului si Consiliului Judetean, de pe strada Episcopiei din Slobozia, aflată în renovare.

Pompierii de la Detaşamentul Slobozia s-au deplasat pentru a interveni la stingerea incendiului, care s-a dovedit a fi o ardere uşoară a unor resturi menajere aflate în curtea clădirii. La terminarea programului de lucru, muncitorii care lucrau la reabilitarea construcţiei au aprins gunoiul rezultat din materialele de construcţie. Fumul gros a alertat cetăţenii din zonă care au sunat la112. La faţa locului, pompierii au găsit aproximativ 0,5 metri pătraţi de gunoi menajer, care ardea mocnit. Jarul a fost stins rapid, nefiind necesară utilizarea mijloacelor de intervenţie din dotare.

Şi echipajul SMURD Urziceni a intervenit în ultimele 24 de ore, pentru acordarea primului-ajutor calificat la doi bărbaţi, victime a două accidente rutiere produse pe raza localităţilor Urziceni, respectiv Fierbinţi. Persoanele au suferit răni uşoare, doar una dintre acestea fiind transportată la Spitalul din Urziceni.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.