Free as a bird

0
Un bărbat din Sudiţi a ameninţat că se aruncă de pe cea mai înaltă clădire din localitate, pentru că autorităţile statului nu îi fac dreptate.
Tânărul a reclamat la poliţie că sâmbătă noaptea a fost atacat în propria locuinţă, unde s-a şi tras asupra lui, cu o armă neletală.
Aşteptând să i se facă dreptate, bărbatul s-a trezit amendat de poliţie, pentru injurii şi calomnii la adresa agentului de post care a cercetat reclamaţiile lui referitoare la conflictul în care a fost implicat.
Acuzaţiile protestatarului sunt susţinute de mai mulţi localnici care nu se sfiesc să povestească despre abuzurile unor cetăţeni din Sudiţi care-şi fac propria lege în localitate, cu acordul tacit al agenţilor de post care aplică legea preferenţial.
Pentru edilul localităţii, in schimb, revolta cetăţenilor este nejustificată. Primarul Emil Vlante susţine că protestatarul, un tânăr sărman, este manipulat de cei care reclamă activitatea îndoielnică a agenţilor de post, dar acceptă că acuzaţiile sunt deosebit de grave iar oamenii legii ar trebui să facă dreptate.
Acuzaţiile cetăţenilor din Sudiţi faţă de activitatea agenţilor postului de poliţie sunt cercetate de seful poliţiei Ţăndărei, inspectorul Sebastian SAVU. Cât despre acuzaţiile protestatarului, că asupra lui s-a tras cu arma, ancheta este tot în desfăşurare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.