Unirea Urziceni – final de poveste

0
Stadionul “Poljud” din Split va fi, astă seară, gazda ultimei deplasări europene a Unirii Urziceni. Meciul cu Hajduk Split, din turul play-off-ului Ligii Europa, încheie un traseu pe care echipa surpriză l-a început la Hamburg, cu un rezultat de excepţie: 0-0, cu echipa care avea să se oprească doar în semifinalele Cupei UEFA.
Cu Galamaz purtător al tricoului de căpitan, deşi e ca şi transferat la Astra Ploieşti, la pachet cu Marinescu şi Ricardo Gomes, echipa din Urziceni trăieşte momentele de emoţie ale unui final de poveste previzibil, dar trist.
Antrenorul echipei, Ronny Levy, şi el cu bagajele pe hol, va începe meciul contra croaţilor cu Arlauskis în poartă, Nicu Epaminonda, Maftei şi Bordeanu, alături de căpitan, în defensivă. Linia mediană va fi asigurată de Brandan, Neaga, Marinescu şi Frunză, iar în atac vor evolua Bilaşco şi Junior Dale.
Meciul dintre Hajduk Split şi Unirea Urziceni se dispută cu începere de la ora 21,30, iar returul este programat peste o săptămână, pe stadionul ,,Steaua’’.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.