Ghid pentru muncă în Marea Britanie

0

ghidulIalomiţenii care vor să lucreze în Marea Britanie vor beneficia de un ghid on-line pentru informaţiile privind condiţiile de acces pe piata britanică a muncii.
Ghidul a fost elaborat la jumătatea lunii ianuarie, cu scopul creşterii nivelului de informare a lucrătorilor europeni şi combaterii exploatării prin muncă şi conţine informaţii din domeniul muncii, plata drepturilor salariale, contractele şi timpul de munca, acordarea indemnizatiei pentru incapacitate de muncă, sănătate şi siguranţa la locul de muncă, prestaţii familiale, precum şi soluţionarea disputelor de la job şi aderarea la un sindicat din Marea Britanie.
Prin accesarea ghidului în format online, persoanele interesate au posibilitatea, să-şi identifice statutul pe care îl deţin în calitate de salariat, lucrător temporar sau pe cont propriu, după care pot avea acces la drepturile pe care le deţin. Totodata, sunt prezentate şi o serie de alte informaţii utile pentru viitorii părinţi precum concediu de maternitate sau alte indemnizaţii.
Ghidul poate fi descărcat de pe site-ul www.ajofm-il.ro
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.