Habemus buget

0

După aproape opt luni de blocaj instituţional, în Consiliul Local al municipiului Urziceni lucrurile par să reintre pe cursul lor firesc, odată cu votarea bugetului pentru anul în curs. Şedinţa ordinară de marti a consfinţit revenirea la normalitate, membrii legislativului pronunţându-se cu majoritate de voturi în favoarea variantei de buget propuse de executiv.

Bugetul a fost adoptat cu nouă voturi pentru, două abţineri şi un vot împotrivă. Dacă trimişii PNG în consiliu, Valentin Răducanu şi Mihail Dane s-au abţinut de la vot fără comentarii suplimentare, democrat liberalul Ioan Marica şi-a motivat votul contra prin faptul că, în opinia sa, bugetul nu poate fi votat retroactiv.

Bugetul a fost în cele din urmă discutat şi adoptat pe capitole cu câteva amendamente care au vizat modul în care au fost repartizate sumele din buget pe fiecare dintre capitole, la un nivel de 37.332.000 de mii de lei.

De remarcat şi faptul că deşi au fost prezenţi în sală, Stela Savelciuc şi Cosmin Stanciu, cărora PSD le-a retras sprijinul politic la sfârşitul anului trecut, s-au retras de la lucrările şedinţei de ieri în momentul începerii lucrărilor.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.