Lupte în ţigănie

0

Poliţiştii şi jandarmii au descins luni dimineaţă la domiciliile a patru persoane din Bărbuleşti. Familiile celor patru se află de mai mult timp într-o stare conflictuală, care a degenerat la mijlocul săptămânii trecute în altercaţii stradale.

În urma episodului de miercuri, un bărbat a fost rănit la braţ cu un cuţit şi  i-a fost sustrasă suma de 600 de lei. Consecinţa imediată a fost că la domiciliile celor doi s-au format grupuri care însumau treizeci de persoane, rude ale celor doi. Poliţiştii au fost nevoiţi să suplimenteze numărul efectivelor aflate în zonă, pentru a putea ţine situaţia sub control.

A doua zi, agenţii aflaţi în dispozitiv au constatat că două rude ale bărbatului rănit au încercat să îl înjunghie pe fiul agresorului.

În cauză au fost întocmite două dosare penale în care s-a început urmărirea penală a cinci persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlharie, ameninţare şi port de armă albă.

În urma descinderii de luni dimineaţă, au fost ridicate mai multe categorii de arme albe, iar două persoane au fost reţinute şi prezentate Parchetului de pe lângă judecătoria Urziceni, cu propunerea de arestare preventivă.

Robert Dincă

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.