Handbalistele Unirii Slobozia îşi păstrează supremaţia

0

csm slobozia, handbal

Handbalistele Unirii Slobozia îşi păstrează supremaţia în Divizia A şi după consumarea partidelor din etapa a patra. Fetele antrenate de Liviu Paraschiv rămân neînvinse în campionat după ce sâmbătă au trecut la pas de Rapid CFR Bucureşti, scor 45 – 32, după ce la pauză conduceau cu 9 goluri.
CSM Unirea a avut în Cristiana Nica principala armă contra bucureştencelor, extrema dreaptă adusă în vară de la CSU Ploieşti, care cel puţin până acum a confirmat investiţia făcută de oficialii clubului din Slobozia. Sâmbătă, jucătoarea în vârstă de 26 de ani a înscris nouă goluri, fiind urmată în clasamentul marcatoarelor de Irina Simion, Alina Moroianu şi Andreea Dospin cu câte 6 reuşite.
Etapa a 5-a aduce sâmbăta viitoare la Slobozia o echipă în faţa căreia handbalistele Unirii n-ar trebui în mod normal să aibă emoţii. Spartac Bucureşti ocupa înaintea ultimei etape disputate în seria A locul al nouălea, cu o singură victorie din trei partide jucate. Meciul contra bucureştencelor este programat cu începere de la ora 13.00.
De menţionat şi că junioarele Unirii au pierdut meciul contra fetelor de la Grupul Şcolar ,,1 mai’’ Ploieşti cu 27-24 după ce la pauză au fost conduse cu 14-11.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.