Hasta la Revolucion

3

Concubina lui Gigi Piticu este hotărâtă să meargă până la capăt în demonstraţia mediatică prin care încearcă să-l scape de puşcărie pe interlopul local.

Toma Gheorghe este de 5 luni în puşcărie şi cercetat în mai multe dosare. Cum cauza este în curs de judecată, starea de arest se analizează la fiecare 60 de zile. Hotărâtă să demonstreze nevinovaţia concubinului ei, Nina Stanciu, dezvăluie relaţiile apropiate pe care le-au avut cu şefii de la Poliţia Municipală şi Judeţeană:  “ii dadeam, doamna, cate 1500, cand ii dadeam cate 2-300 de euro ni-i arunca in poarta in fata si-i scuipa: ce, dom’le, astia sunt bani? ca eu trebuie sa impart banii astia cu Papacioc, cu Vasile Andrei, cu domnu’ Batlan…. sotul meu si cumnatul meu (n.r. – Frusin) le-a dat bani si le-a facut mese, si multe, si multe”

Gigi Piticu a fost reţinut în arest preventiv din aprilie, pentru vătămare corporală gravă, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii publice, complicitate şi conducere fără permis pe drumurile publice. Schimbarea conducerii la Poliţia Municipală şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie le dă speranţe de libertate apropiaţilor lui Gigi Piticu.

Există însă locuitori din cartierul BORA care se roagă ca Toma Gheorghe să rămână în arest. În urmă cu doi ani, aşa numitul clan “CALU’ ” a protestat la parchetul municipal, pentru arestarea lui Gigi Piticu şi a apropiaţilor lui, pe care îi acuzau de agresiuni repetate. Multă vreme, jandarmii au păzit în Bora cele două familii rivale, iar scandalurile s-au repetat periodic. Proasta gestionare a conflictelor şi lipsa de profesionalism a oamenilor legii au culminat cu schimbarea conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Clementina Tudor

3 comentarii

  1. Vad ca mereu politistii sunt de vina si sunt in prim plan. Pe cand o sa apara si dosarele procurorilor corupti care indruma de fapt activitatea politiei. Ex. Dumitru Theodor, care a primit sponsorizari de la interlopi, pentru fiica bolnava, iar el si-a cumparat autoturisme de lux s.a.m.d.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.