Ialomiţa: scepticii pot verifica identitatea recenzorilor la Primărie sau Prefectură

1

Începând cu data de 20 octombrie, fiecare român este obligat să deschidă recenzorului şi mai apoi să răspundă întrebărilor pregătite de către Institutul Naţional de Statistică.
Directorul Direcţiei Judeţene de Statistică, Aneta Ştefan, spune că datele personale vor fi confidenţiale, iar răspunsurile vor fi în mare parte cu „da” sau „nu”.
Pentru că în jurul recesământului s-a creat o isterie cum că datele cerute şi întrebările sunt menite să scoată la iveală aspecte legate de viaţa privată, directorul Aneta Şefan precizează că unul dintre scopurile recensământului este acela de a ajuta economia şi a stabili pentru perioade mari de timp numărul de persoane la nivel de ţară, judeţ şi localitate.
În judeţ sunt peste o mie de recenzori care îşi vor derula activitatea în intervalul orar 8-20. Aceştia vor fi obligaţi să se legitimeze şi vor purta înscrisuri ale Institutului Naţional de Statistică. Ialomiţenii vor putea verifica prin telefon identitatea recenzorului, atât la administraţiile locale, cât şi la Prefectura Judeţului.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Isteria au creat-o fortele psd, care urmaresc stagnarea si blocajul RO! Urmariti si Dvs. declaratiile senatorului ,,independent” georgica severin (figura de ….) El e, de altfel, personajul de la care a plecat scandalul cu caseta in care Base apare ,,lovind” un pusti…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.