Ialomiţeni arestaţi pentru încălcarea proprietăţii în Germania

7

la furat

3 ialomiţeni din Bărbuleşti au aflat astăzi că, în ţările civilizate, proprietatea se respectă şi este garantată de lege.
În timp ce poliţiştii din Ialomiţa le dau lecţii proprietarilor de culturi că au obligaţia să-şi păzească recoltele pentru a nu fi furaţi, autorităţile judiciare din Germania au emis mandate europene de arestare celor 3 indivizi pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul acestui stat.
În dimineaţa acestei zile, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Acţiuni Speciale – Ialomiţa şi Poliţiei Municipiului Urziceni au identificat infractorii cu vârste de 17, 24 şi 32 pe care i-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, iar magistraţii vor lua măsuri în vederea demarării procedurilor de extrădare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Băi domnilor ziaristi, daţi-vă palme cu piciorul peste gură că la noi e bine şi sigur faţă de ce se întâmplă prin ţările ale de le tot lăudaţi…dovadă că scrieţi pe aici. Io cred că panaramele alea de-au fost arestate au ciordit la greu…lucru care prin Romanica-blamata, nu prea puteau să-l facă, pentru simplul motiv că erau prinşi.

  2. …la fel si madam din canada, a fost oprita pentru overspeeding ,credea ca e ca la romania sa te tiganesti cu agentul,ai domne ce vrei,te si filmez. aia imediat te calca pe git cu bocancul daca ai mirait ceva.
    dar numai asa poate invata si romanu ce e aia civilizatie.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.