Slobozia: Un bețiv fără permis auto a spulberat o întreagă familie

0

Picture 001

Ruta Drajna-Slobozia a ajuns una dintre cele mai periculoase căi rutiere: modernizat în urmă cu 4 ani şi cotat ca drum de mare viteză, DN 21 face legătura cu Autostrada Soarelui şi este foarte aglomerat în sezonul estival, iar evenimentele rutiere, deşi rare, sunt din cele mai grave.
Luna aceasta, doi conducători auto şi-au pierdut viaţa, iar mai mulţi pasageri au fost răniţi, în urma unor depăşiri neregulamentare.
Ultimul eveniment rutier s-a înregistrat vineri seară şi a fost produs de un tânăr din Slobozia care avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa alcoolului.
Slobozeanul, de 28 de ani, se deplasa spre casă şi a intrat parţial pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens invers, condus de un bărbat de 35 de ani, din judeţul Călăraşi.
În urma impactului, călărăşeanul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.
Din accident a rezultat decesul şoferului de 35 de ani şi vătămarea corporală a pasagerilor aflaţi în autoturismul condus de acesta, o femeie de 32 de ani şi un minor de 4 ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Călăraşi.
După producerea accidentului, conducătorul auto în vârstă de 28 de ani a părăsit locul evenimentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, prezentându-se ulterior la sediul Poliţiei Municipiului Slobozia.
În urma testării alcoolscop a rezultat că şoferul slobozean avea o concentraţie de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Poliţiştii au stabilit în urma verificărilor faptul că tânărul de 28 de ani avea dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice suspendat.
Şoferul inconştient este cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

 

 

 

 

 

 

 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.