În acest weekend, consumatorii vor fi protejaţi de “Comisarul de serviciu”

2

Potrivit unui Ordin al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, în acest sfârşit de săptămână, la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Ialomiţa, se va desfăşura activitatea „Comisar de serviciu”, iar persoana nominalizată îşi desfăşoară activitatea după orele de program până la orele 19.00 de luni până vineri, iar sâmbătă şi duminică între orele 10.00 – 18.00.

În cazul sesizărilor telefonice urgente, cum ar fi cele pentru produse perisabile sau intoxicaţii, conform competenţelor Autorităţii, acestea se vor înregistra şi se vor analiza operativ şi se va dispune transmiterea prin sistemul rapid de alertă.

De asemenea, periodic se vor efectua acţiuni de control cu caracter preventiv la principalele puncte de comercializarea produselor alimentare din fiecare judeţ.

Elena Oancea

2 comentarii

  1. Uraaa! Ma simt foarte in siguranta acum, fiindca chiar ma temeam pentru protectia mea in weekend!

    Cred ca e o gaselnita a sefilor acestei agentii sau, ma rog, autoritati nationale, ca angajatii sa ramana cu acelasi salariu, fiindca ce pierd prin reducerile ordonate de guvern, se va compensa prin orele suplimentare din zilele de sambata si duminica. Fiindca, o sa vedeti, in acele zile, n-o sa gasiti pe nimeni acolo, cel mult acelasi robot telefonic. Primele weekend-uri va fi cineva pe acolo, dar apoi, dupa vreo 2-3 saptamani… curatenie totala! Nu insa si in pontaje!

  2. ” La legi noi, idei noi !”
    Nu se preocupa acest guvern decat de “bietii”bugetari.De cei care muncesc in mediul privat (si in Slobozia majoritatea salariatilor lucreaza pe salarii minime) nu le pasa, de parca cei din aceste societati sunt altfel de oameni(cu cheltuieli mai mici,cu probleme financiare mai mici), oare nu este o realitate ca din cotizatiile si taxele celor amarati ei isi incaseaza salariile? Aceste nenumarate agentiii,cu birouri pline de functionari din ce bani traiesc, daca nu din amenzile si spagi de la firme private?
    George are perfecta dreptate, asa se va intimpla, dar cine sa se mai sesizeze si sa aplice corect legile. Am sentimentul ca ne-am impartit in doua clase sociale BUGETARII si restul muritorilor.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.