Şefia ATOP Ialomiţa a fost preluată de Otilia Dumitru

1

Actualul inspector şcolar general adjunct, a preluat conducerea Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Ialomiţa, întrucât Cornel Anghel a renunţat la toate funcţiile politice şi publice pe care le-a deţinut.

Astfel, în prima zi a lunii septembrie, membrii Autorităţii s-au întrunit în şedinţă şi prin vot deschis au ales-o pe Otilia Dumitru să monitorizeze ordinea publică în judeţ. Noul şef a prezentat celor prezenţi atribuţiile ATOP în Ialomiţa.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism independent cu rol consultativ şi funcţionează în scopul sporirii eficienţei serviciile instituţiilor cu atribuţii în ordinea publică.

Elena Oancea

1 comentariu

  1. Ce de autoritati au mai inventat si cu toate acestea sunt mai multe probleme, mai multi hoti, mai multe talharii.Vai de noi ! Bine ca aveme autoritati cu roluri consultative si mai ales ” eficiente”, ca ordinea publica in oras dar si in judet este mai mult “ordinea batei, a pumnului si pistolului”, dar ” suntem un popor cu multe ‘CAPUSE “(am vrut sa spun autoritati)

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.