Constructorul şi finaţatorul au prezentat astăzi stadiul lucrărilor şi metoda prin care s-a asigurat front de lucru pe timpul iernii, în interiorul clădirii. Directorul societăţii TMUCB SA, Traian SASU, a precizat că soluţia care a câştigat timp de execuţie aparţine unei firme de consultanţă germană.
Extinderea Unităţii de Primire Urgenţe a spitalului judeţean se face cu finanţare din bugetul propriu al judeţului. Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa a precizat că, în baza situaţiei de lucrări depuse, s-a decontat 28% din contravaloarea contractului. În conturile constructorului au intrat 3,2 miliarde de lei, dar devansarea termenului de execuţie nu ridică o problemă pentru finanţator.
Medicii din secţiile de primire urgenţe şi de terapie intensivă ale spitalului judeţean sunt de parere că, în condiţiile creşterii solicitărilor, investiţia este mai mult decât necesară. În acelaşi timp, în lipsa medicilor de urgenţe, o singură linie de gardă în Unitatea de Primire Urgenţe este insuficientă.
În urma concursurilor de rezidenţiat, pentru Unitatea de primire Urgenţe din Slobozia au optat 5 studenţi, viitori medici de urgenţe.
Clementina Tudor
la cum lucreaza cred ca nici la vara nu vor termina, demonstratia aia a fost facuta de ochi lumii ca ei defapt jumatate de zi lucreaza jumatate sta