Protocol judetean PSD-PNL

4

În urma acordului pentru ieşirea României din criză, PSD şi PNL Ialomiţa au semnat astăzi o anexă la protocolul de colaborare din vara anului trecut.

Adevăratul motiv al conferinţei de presă organizată în comun de liderii politici ai filialelor liberale şi social democrată este enunţul public privind susţinerea în turul doi la prezidenţiale a candidatului alianţei PSD + PC, Mircea Geoană.

PSD şi PNL şi-au propus să obţină în judeţ 58 % din opţiunile electoratului ialomiţean pentru candidatul Mircea Geoană, în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Clementina Tudor

4 comentarii

  1. Pentru ca RO sa iasa din criza in care au bagat-o PSD si PNL (mai corect spus <>) trebuie sa nu avem un guvern de mincinosi (Guvern stanga-dreapta, cum sa fie, teoretic vorbind, posibil asa ceva?) O constructie penibila, realizata la ordinul unor moguli! Virusul politicii facute pentru interesul propriu, nu al ROMANIEI continua sa devasteze tara!

  2. Atata timp cat ideologiile de partid nu sunt bine conturate, e posibila orice combinatie. A critica o anumita combinatie este o munca in zadar, explicatia doctrinara neavand valabilitate in lumea politica din Romania.
    Sa fim drepti, nici in SUA nu exista diferente majore intre democrati si republicani, dar acolo jocul alternarii la putere chiar place populatiei. Ar trebui sa ne obisnuim si noi cu asta.
    Pana la urma, partidele nu sunt decat niste cluburi, asociatii de persoane, care au dreptul, prin lege, sa conduca tara pe o perioada de 4 (sau 5 ani, in cazul presedintelui), alegere facuta de populatie. Ca populatia alege luand in considerare minciuni si promisiuni desarte tine de cultura populatiei.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.