Incendii, bombe

0

Pericol în trafic duminică seara la Ţăndărei după ce o persoană a dat foc pe marginea carosabilului pentru igienizarea unui teren.
Un şofer a anunţat prin 112 că traficul rutier este îngreunat în zona kilometrului 105 al drumului european E 60 din cauza fumului degajat de flăcările care mistuiau vegetaţia uscată din apropiere. Pompierii de la Garda Ţăndărei au intervenit în scurt timp, iar după 30 de minute flăcările au fost stinse.
Un alt apel la 112 a solicitat echipajul pirotehnic al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în urma căruia pirotehnicienii au intervenit, pentru ridicarea unei bombe de aviaţie descoperită de un cetăţean din localitatea Drăgoieşti, în timp ce săpa o groapă în curtea locuinţei. Elementul de muniţie, extrem de periculos a fost ridicat şi transportat în vederea distrugerii.
Paramedicii de la Detaşamentul Urziceni au fost şi ei solicitaţi să intervină în cazul unui bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitatea Moviliţa, care se afla în stare de inconştienţă. După ce i s-a acordat primul ajutor medical, pacientul a fost preluat de Serviciul de Ambulanţă şi transportat la spital.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.