Inventator Made in Slobozia

4

Un elev al Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Slobozia se numără printre favoriţii unei competiţie de idei menite să revoluţioneze lumea.
Costin Costea a aplicat la concursul Tech School cu ideea realizării unui tricou cu panouri solare de la care să se încarce telefonul mobil.
Inovaţia lui a fost selectată şi experimentată în tabără de lucru organizată în această vară la Bran, unde cei 24 de participanţi au învăţat să facă roboţi şi s-au distrat. Inventatorul nostru spune că dintre toate premiile puse în joc, în valoare de mii de euro, cel mai mult îşi doreşte să câştige excursia la NASA: “De cand am venit din tabara mi s-au schimbat perspectivele despre ce vreau sa fac, deja am comandat piesele sa ma apuc sa construiesc un robot. Au fost doua proiecte din Ialomita, dar celalalt era mult prea SF, ceva gen sa mutam planeta din sistemul solar”.
Ideea lui Costi este apreciată pe locul doi în topul aplicaţiilor, iar rezultatele finale vor fi aflate la finalul lunii februarie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. e veche ideea , nu a inventat nimic. Sunt deja inventate incarcatore solare pt telefon ,si multe astfel de idei au fost, pentru mine aceasta super-inventie este ca atunci cand vad un catel ce urla altfel , tot urlat e ..dar putin diferit. Pustiu, te rog nu-ti depasi limita de blogger .

  2. ma sarmanule, in timp ce el face ce ii place si se distreaza, tu stai in fata monitorulu si critici oameni pe care nici daca te chinui nu o sa ii ajungi. Ramai la laba ta acolo.Mor cand vand jeguri ca tine care nu pot sa taca in p**a mea din gura cand trebuie.

  3. DQKW in primul rand uitate la tine ca nici macar nu ai curaj sa iti arati identitatea.
    Macar eu fac ceva omule in timpul liber nu stau ca tne sa critic oameni care sunt mult peste nivelul tau. Revizuieste-ti comportamentul ca din cauza ratatilor ca tne ne ducem in jos. Sa stii ca un asemenea tricou nu a fost facut desteptule ..
    In cazul in care tu gasesti undeva pe internet asa ceva da-mi linku si jur ca sterg ideea . Pana atunci taci naiba din gura ca esti vai de tine.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.