Ioan Martin – asul din mânecă al PNL în USL

11

Vicepreşedintele liberal al consiliului judeţean, Ioan Martin pare sa fie Asul din mânecă al PNL în interiorul USL Ialomiţa.
Preşedintele liberalilor ialomiţeni va fi testat în sondajele de popularitate atât pentru primăria Slobozia cât şi pentru conducerea Consiliului Judeţean.
Anunţul, previzibil pentru mulţi dintre cei care urmărsc evenimentele din scena politică locală, a fost făcut de deputatul PNL, Cristina Pocora, în emisiunea Agenda Publică de la Radio CAMPUS.
Pentru candidatura la Consiliul Judeţean, Ioan Martin va fi testat alături de Silvian Ciupercă, iar pentru candidatura la Primăria Slobozia, în opţiune cu Gabi Ionaşcu.
La alegerile locale din 2008, cei doi reprezentanţi ai PSD au obţinut cu mult mai multe voturi peste rezultatele partidului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedentMurim
Articolul următorEnergia verde

11 comentarii

  1. Martin este varianta liberala pentru primariia Slobozia.Asa putem scapa de dictatura Ionascu.Se pare ca este preferat si de multi votanti psd si pdl .Se va vedea in sondaj .

  2. La CJ va candida d-na deputat Pocora (parlamentarul ialomitean cel mai activ )sau d-nul primar Constantin SAVA ,primarul mun.Urziceni (are cea mai buna perfortmanta administrativa ,cele mai multe fonduri euro. accesate ,puturi ,statie tratare ,retele ,statie epurare ,toate pe bani europeni si cu APA POTABILA ).

  3. M-am saturat de oameni “cinstiti,saraci si cu expertiza ” si cu comision la semnare ! Cred ca liberalii pot reda credibilitate investitiilor in Ialomita !Martin pare un profesionist si apoi politician .

    • cand iti iese pasarica cu comisionul pe gura, trebuie sa o demonstrezi. pana la proba contrarie, nush unde s-a dus “comisionul” de care faci caz, ca ciupi sta intr-un apartament la Tandarei si are un opel astra cumparat la mana a doua acum vreo 4-5 ani. eu nu spun ca martin nu e bun, dar nu era cazul sa te iei gratuit de ciuperca.

  4. Stiu cum e sa nu ai bani ,dar am auzit ca e la fel de greu sa ai si sa trebuiasca sa te ascunzi . Sa-i cumperi masina noua copilului ,cu cash din Germania direct si sa spui ca-i uzata ,sa te tratezi la un “prieten” tot in Germania de “inima rea ” cind din leafa ta nu poti plati nici biletul de avion … Este si asta dovada de “expertiza “

  5. trebuie sa recunoastem ca pnl are o echipa de ,,internauti,,destul de competenta,dar totusi in aceasta perioada plina de manipulari pdl-iste,-aceste articole ,,active,,sunt cam rasuflate domnule martin

  6. Domnul Adi, tot respectul pentru echipa de internauti a PNL-ului, macar aia nu ma asasineaza cu virgulele. Domnul Martin si-a dat seama ca-i cam greu cu scrisul si a lasat asta pe seama unora care se descurca mai bine. Tu de ce nu faci asta? Dar totusi …

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.