Lansare fastuoasa a candidatilor PSD

0

Lansare cu muzica si baloane a candidatilor social-democrati in colegiul uninominal 2 Slobozia.
Organizatia municipala a PSD s-a adunat aseara la clubul tineretului pentru incurajarea si sustinerea candidatilor la camera deputatilor si senat.
Clementina Tudor a asistat la spectacolul activist si relateaza:
audio PSD 
Intr-o atmosfera entuziasta, primarii castigatori la locale si-au declarat sustinerea pentru cei doi competitori din cursa pentru alegerile generale din 30 noiembrie. In opinia generala a social democratilor, Marian Neacsu si Alecsandru Stiuca reprezinta formula ideala de tinerete si maturitate.
Liderul filialei PSD Ialomita, Silvian Ciuperca, apreciaza ca oferta social-democrata pentru alegerile generale este cea mai buna de pe piata politica ialomiteana si ca meritul pentru castigarea alegerilor locale se datoreaza membrilor de partid care au facut o campanie de bun simt.
Candidatul social democrat pentru senat in colegiul Fetesti-Slobozia, Alecsandru Stiuca, spune ca in PSD s-a intamplat o minune pentru ca dupa alegerile locale partidul este mai puternic si prezinta garantie in politica romaneasca.
In primul discurs de candidat PSD  pentru Camera Deputatilor in colegiul Slobozia, Marian Neacsu, si-a marturisit vulnerabilitatile, punctand insa calitatile.
Cum reusita la alegerile locale a fost atribuita membrilor de partid care s-au implicat in campania electorala,  fiecare discurs si mai ales tonul alocutiunilor au mobilizat adunarea, pregatita sa o ia de la capat si in campania pentru alegerile generale:          
PSD Ialomita si-a propus pentru alegerile generale sa castige 3 colegii la deputati si unul de senat din cele 6 din judet.

Clementina Tudor

MARIAN NEACSU

ALECSANDRU STIUCA

CORNEL VASILE

STEFAN MUSOIU

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.