Santaj electoral

0

Majorarea pensiilor cu 20%, de la 1 octombrie, nu este decât o încercare palidă a PSD şi a PNL de a obţine cât mai multe voturi de la pensionari.
PDL Ialomiţa a remis presei locale un comunicat prin care îşi exprimă poziţia faţă de, cităm: „şantajul electoral practicat de PSD la adresa PNL şi reacţia Cabinetului Tăriceanu II, care nu fac altceva decât să crească diferenţele care există deja între diverse categorii de pensionari.“, am încheiat citatul.
În Ialomiţa, sunt aproape o mie de pensionari ale căror venituri se situează între 500 de mii şi un milion de lei vechi iar pentru aceşti pensionari, majorarea va fi de maxim 200 de mii de lei.
Alţi 54 de mii de ialomiţeni au pensii de la un milion la 5 milioane de lei iar în aceste cazuri, majorarea de 20% înseamnă sume suplimentare de cel mult un milion de lei.
În comunicatul de presă semnat de liderul PDL Ialomiţa, MARINICĂ CAZACU se mai spune că Ialomiţa numără aproape 40 de pensionari de lux care primesc lunar sume curpinse între 20 şi 30 de milioane de lei iar alte 5 persoane primesc pensii de peste 30 de milioane.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.