Liga a 2-a: egalii Otopeniului

2

Fotbaliştii Unirii Slobozia au reuşit să producă sâmbătă una dintre surprizele etapei a şasea din prima serie a campionatului Ligii a doua.
Elevii antrenorului Marin Dună au smuls un punct aproape nesperat ocupantei locului al doilea, CS Otopeni- chiar la ea acasă!
După ce gazdele au deschis scorul în minutul 54 cu o lovitură de cap bine plasată de către Călin Marin, Liviu Mihai a prins o execuţie de zile mari şi a şutat din lovitură liberă de la 25 de metri făcând inutilă intervenţia portarului ilfovenilor, Bucuroiu.
Goalkeeper-ul gazdelor avea să se evidenţieze şi cu douăsprezece minute înaintea ultimului fluier când Roşu a prins un ,,trasor’’ de la 30 de metri, iar mingea atinsă de portarul Otopeniului a lovit încheietura barelor.
În urma egalului obţinut în ultima etapă, Unirea a acumulat trei puncte în clasament, ocupă locul opt şi urmează să primească în etapa viitoare vizita unei alte pretendente la un loc în prima ligă, Delta Tulcea.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. FOARTE FRUMOS ! NU SE ASTEPATA NIMENI CA UNIREA SA AIB ASA UN DEBUT IN LIGA 2 , TOTI O DADEAU VICTIMA SIGURA ! DUPA 3 etape si 2 jocuri cu echipele din varful clasamentului echipa noastra sta destul de bn . . . multa bafta sambata cu tulcea !

  2. Onorabil! Ai nostri au plecat neinvinsi de la Braila, Navodari si Otopeni, toate trei echipe fiind pretendente la promovare!Speram in prima victorie , sambata, cu Delta Tulcea unde antrenor e o veche cunostinta de-a noastra, C Gache. Hai Unirea!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.