Linişte

0

Permanenţa poliţiştilor ialomiţeni pe toată perioada sărbătorilor Pascale a avut efectul scontat. Biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, transmite că la nivelul judeţului s-a înregistrat un singur accident rutier, în ziua de sămbătă la Feţeşti.  Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, 350 de poliţişti au făcut de planton în stradă, atât în zona celor 175 de lăcaşuri de cult, mânăstiri şi biserici din judeţ, cât şi în alte zone cu potenţial criminogen din judeţ.
Poliţiştii de la rutieră au avut grijă de fluidizarea traficului. În singurul accident de circulaţie de la Feteşti s-a înregistrat rănirea uşoară a unei persoane.
Comunicatul de presă mai precizează că atât în perioada premergătoare, cât şi în noaptea de Înviere, în Ialomiţa nu au fost înregistrate evenimente deosebite. La unitatea de primire urgenţe a spitalului judeţean au fost aduse însă 4 persoane molestate. Două dintre ele s-au bătut sîmbătă iar celelalte două, duminică, în ziua de Paşte.
Clementina Tudor, Radio Campus

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.