Localnicii din Cocora au sarbatorit-o ieri pe veterana comunei, in varsta de 100 de ani

1

Maria Patracioc a implinit 100 de ani pe 7 martie, a nascut 4 copii, are 12 nepoti si 10 stranepoti. Desi viata a incercat-o de multe ori, mamaia Maria le-a transmis femeilor sa fie fericite:

audio-100-ani

Maria Patracioc din Cocora s-a nascut pe 7 martie 1909. In urma primului razboi mondial a ramas orfana de ambii parinti si la 52 de ani a ramas vaduva; apoi a trecut prin incercarea de a-si ingropa un copil. 

Ea le-a cerut mai marilor judetului, ca dar la o suta de ani, haine noi de inmormantare. Primaria i-a inmant si o diploma de cetatean de onoare al comunei. La 100 de ani, Maria Patracioc a fost adusa la caminul cultural si a primit urari de sanatate si daruri din partea europarlamentarului Maria Petre. Primaria Cocora a invitat la petrecerea bunicutei toate cele aproape 800 de femei din localitate. Primarul Danut Lefter a avut emotii ca vor raspunde chiar  toate invitatiei, caz in care caminul cultural s-ar fi dovedit neincapator.

Femeile din Cocora au primit felicitari scrise, flori si margele. La cadourile oferite a contribuit si liderul PDL Ialomita, Marinica Cazacu.

Clementina Tudor 

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.