Locuitorii din Sudiţi trăiesc sub teroarea unui piroman

2

FLR_3094

De la începutul anului, o mână criminală a pus foc în gospodăriile a 5 localnici. Principalul suspect este cercetat în libertate pentru comiterea unor furturi. În lipsa unor probe care să indice că el a dat foc la furajele consătenilor, procurorul a respins propunerea de arestare preventivă a individului. Oamenii sunt atât de revoltaţi încât sunt decişi să-şi facă singuri dreptate, iar autorităţile locale au ajuns să facă patrule noaptea pe străzile comunei:
audio PIROMAN Sudiți
Revoltaţi, oamenii se tem pentru viaţa lor.
Teroarea, spun sătenii, a început odată cu eliberarea din închisoare a unui localnic. La ultimul incendiu oamenii au fost la un pas să linşeze familia pe care o bănuiesc de toate actele criminale din comuna Sudiţi. Primarul Vasile Şincan apreciază că fără ajutor real din partea poliţiei şi jandarmeriei situaţia va degenera.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

FLR_3117

2 comentarii

  1. Si de unde stiu sateni ca Puscariasul e de vina? Gura satului e mai stricata decat Patifonul lui bunica. Daca mai era pe timpul lui Pasvante familia acelui om era linsata. Nu va mai increde-ti in vorbele fara dovezi al oamenilor din sate, ca mai barfitori ca ei nu gasiti pe nicari.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.