Ziua Unirii – BIFAT!

6

ziua unirii slobozia

 foto: Ștefan Olteanu

Ziua Unirii s-a desfăşurat la Slobozia pe repede înainte.
Frigul pătrunzător şi ninsoarea căzută chiar cu câteva ore înainte de începerea manifestărilor au scurtat cu mult discursurile oficialităţilor judeţului, care au contrabalansat cu o horă în care s-au prins şi trecătorii.
Din tradiţia aniversărilor istorice s-a păstrat şi anul acesta slujba oficiată de către preoţi, intonarea imnului de stat și două discursuri.
Manifestarea s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.
Alexandra Alexe, www.guraialomiței.com

6 comentarii

 1. au tinut copiii in ger !!! [mobilizare impusa = sechelele comunismului]
  in timpul intonarii imnului de stat al Romaniei viceprimarul Zamfir Cezar Sorin era singurul care a stat cu caciula in cap !!! (am facut foto daca are ceva de obiectat la asta !)
  nenea Petre Gigi prefectul judetului Ialomita, numit (de instanta 😛 ) a citit un discurs aiurea (un copy-paste dintr-un articol informativ despre insemnatatea zilei de 24 ianuarie 1859).
  singura holograma vizibila era pe fruntea celor din prezidiu (umbra holograma a secerii alaturi de ciocan )
  unii trepadusi de partid cu fundita tricolora la piept (ce au format intentionat primele doua randuri) incercau sa faca oridine in randul populatiei nu ii lasau sa vina mai in fata si invitau pe cei care aveau cuvinte de nemultumire la adresa autoritatilor sa plece daca vor sa nu aiba neplaceri !!!!!!!!!!!! [traiasca propagandistii]

  in concluzie o aniversare nationala cu implicatia mareata a partidelor de ColaCao (nu e publicitate).

 2. @obrazul fin in timp ce-ti citeam comentariul mi-am adus aminte ca noi ca natie nu suntem multumiti niciodata de nimic. Ba din contra sa moara si capra vecinului. Am participat si sincer chiar mi-a placut.

 3. @ Gica felicitari ! asta e nivelul electoratului din Slobozia 😛
  probabil asta e si motivul pentru care exista apa otravita la robitnete si e platita ca si potabila precum si faptul ca Slobozia e localitatea din Romania cu cea mai mare datorie din tara raportata la nevelul veniturilor !
  felicitari tovarase ! esti un mare fericit !

 4. Doar participare a cutrelor usl pro imagine partid,niciun sentiment de patriotism,niciun pic de respect pentru istorie,fata de eroii acestei natii,niste micinosi si falsi folosind evenimentele pentru imaginea proprie intru folosirea ei in campaniile viitoare,Afara-i vopsit gardu,inauntru fura de rupe leopardu…Mi-e sila de fatarnicia mizeriilor astora!

 5. @obrazul_fin nu inteleg ce are apa cu Marea Unire,adica ce are “”sula cu prefectura””.Organizatorii evenimentului nu au nicio treaba cu gospodarirea apelor,platii,facturii etc. De ce nu zici ca viscolu de afara e din cauza lor. Ce treaba am eu ca Slobozia e printre datornici,doar de ei nu mai duceam grija….ca de ale mele se intereseaza cineva !! Te stresezi degeaba…nu stiu daca e bine sa-i numar oile vecinului….am invatat ceva ,ca e bine sa-ti ocrotesti sanatatea. Si cum ti-o ocrotesti ?? Neinteresandute ce face ,ce mananca,ce f..e celelalt etc.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.