Mai marii judeţului au planuri mari pentru dezvoltarea economică a Feteştiului

3

Zona de est se va ridica prin investiţiile în energie verde şi programul de promovare turistică a malului Dunării.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Ioan Martin, spune că primarul Feteştiului are în plan înfiinţarea a două porturi, la care administraţia judeţeană se va asocia.

Pentru zona de vest a judeţului, Consiliul Judeţean Ialomiţa intenţionează implicarea în dezvoltarea infrastructurii pentru încurajarea activităţii de legumicultură.

Clementina Tudor

3 comentarii

  1. Sunt de acord cu acest plan, dar este posibil ca in mijlocul MUN. FETESTI sa mai existe strazi fara canalizare, nepietruite (nu asfaltate) ,pentru care se plateste in continuare taxa de municipiu, si zona 1 ??????

  2. Imi permit sa va raspund eu:in Fetesti se vor investi in urmatorii 3 ani 20 mil euro in extinderea si modernizarea retelei de apa ,canal .Peste 90% sunt fond.euro.nerambursabile pe Fondul de Mediu .Dupa aceea sa-l judecati pe primar !Referitor la articol ,incercam sa implantam un nucleu de dezvoltare accelerata in Fetesti ,geografic este un nod intre caile rutiere ,feroviare si fluviale .Il promovam pentru a face atractive investitiile private in acest oras .Stiti ce probleme sunt referitoare la somaj si pensionari .Daca aveti alte idei va astept cu mult interes ! Multumesc !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.