Manual ECO

0

Toţi elevii din clasa a treia din Slobozia beneficiază de săptămâna aceasta de câte un manual de ecologie, oferit de cea mai mare societate de reciclare din ţară, ca răsplată a eforturilor de colectare selectivă a deşeurilor la nivel de oraş.

ECO MANUALUL a fost lansat la Şcoala 4 din municipiul reşedinţă de judeţ. Directorul unităţii, Caliopia Iordache, spune că în şcoală există o tradiţie a campaniilor ecologice. În urmă cu patru ani, prin munca lor, elevii clasei a 4-a au câştigat o tabără de 7 zile, în Delta Dunării, oferită de societatea de salubritate a oraşului.

La colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile, Slobozia a reuşit să strângă mai multe PET-uri decât marile oraşe ale ţării. Prezentarea ECO Manualului la Şcoala 4 are însă şi o componentă sentimentală: reprezentantul serviciului de salubritate al oraşului, Mariana Iancu, este unul dintre foştii elevi ai şcolii.

Manualul de ecologie se adresează elevilor din ciclul primar, dar deocamdată au fost distribuite 400 de exemplare pentru elevii de clasa a treia.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.