Ziua incendiilor

1

Neglijenţa părinţilor putea să fie fatală pentru 3 copii, cu vârste între 2 luni şi 3 ani. Azi noapte, pompierii detaşamentului din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o locuinţă din Armăşeşti. Părinţii şi cei trei copii stăteau cu chirie în casa care nu era racordată la reţeaua de energie electrică şi în care foloseau o lampă cu gaz pentru iluminare, aceasta fiind şi cauza izbucnirii incendiului.

Mai grav este că la momentul izbucnirii incendiului, părinţii se aflau în stare de ebrietate şi astfel copiii nu au fost scoşi la timp din casa în flăcări, doi dintre ei suferind arsuri faciale de gradul I şi II. Incendiul a fost lichidat după aproape două ore de luptă cu flăcările.

Tot ieri, alte două incendii la gospodăriile populaţiei s-au înregistrat în zona Urziceniului, de data aceasta fără a fi înregistrate victime.

Elena Oancea

1 comentariu

  1. Adica mama eroina, in fiecare an a adus pe lume cate un copil si daca au fost conceputi in aceeasi stare in care erau cand a avut loc incendiul, e ingrozitor!
    Dar si mai grav e daca vor continua acest “sport”.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.