Marian Neacșu a fost reales lider al grupului de deputaţi PSD

9

marian neacsu (5)

Deputatul din colegiul 2 Slobozia a fost reconfirmat în funcţia de lider al Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat din Camera Deputaţilor, care acum numără 160 de membri.

Marian Neacşu a declarat că această funcţie este o mare responsabilitate, mai ales că priorităţile vizate sunt legate de nivelul de trai al cetăţenilor, iar Parlamentul ţării trebuie să funcţioneze ca o instituţie care lucrează pentru oameni.
Dincolo de priorităţile legislative, liderul grupului PSD de la Camera Deputaţilor doreşte ca formaţiunile aflate la putere să rămână unite şi să repare din imaginea şifonată a României, să onoreze încrederea votanţilor, dar şi să recâştige din credibilitatea pierdută a instituţiei Parlamentului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. …valoare pe care si-o va demonstra in Camera deputatilor, dar mai ales in sprijinul prostilor prostilor, care au votat usl! Ha, ha, ha, din 7,4 milioane, dupa guvernarea ponta 1 s-au despeptat 2 milioane. Dupa guvernarea ponta 2, sprijinita si de musiu marian neacsu, cati credeti ca se vor mai destepta?

    • ADICĂTELEA, ĂIA CARE AU VOTAT PEDELEUL, OR FI DEȘTEPȚII DEȘTEPȚILOR? Mike, ai o vârstă la care aveam pretenția că un om nu mai poate fi prostit cu una, cu două. Bun, urăști PSD, USL, etc, toată stima. Dar de ce p___a mă-sii îi iubești pe ceilalți ticăloși? Pe ce bază?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.