Primarii au fost pe baricade în ultimele 24 de ore

1

masina inzapezita

Avertizarea de viscol i-a mobilizat pe edilii din comunele judeţului, iar vremea rea i-a obligat să intervină pentru deblocarea drumurilor din localitate.
Vântul s-a resimţit cel mai puternic în satele din nordul Ialomiţei, unde crivăţul a făcut prăpăd iarna trecută.
Primarul Nicolae BEGAN, spune că au ajutat azi noapte să scoată din nămeţi 4 tineri care au rămas blocaţi cu maşina între Reviga şi Miloşeşti.
Grija cea mare a primarilor de pe linia de crivăţ a judeţului a fost să nu rămână izolaţi, fără posibilitatea de a se deplasa în afara localităţilor. Primarul de la Cocora, Dănuţ Lefter, a verificat personal dacă drumul judeţean spre Căzăneşti este practicabil.
O grijă aparte a autorităţilor din Ţăndărei sunt persoanele singure şi fără posibilitate de încălzire. Un bărbat de 50 de ani care locuia într-un cort a fost luat de reprezentanţii primăriei şi dus la spital. În unitatea medicală din Ţăndărei sunt internaţi la această dată 60 de pacienţi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Haaaa!!!!Ce comic!Cica la Tandarei autoritatile locale au ales sa se ocupe de persoanele singure care nu au cu ce se incalzi si au gasit o singura persoana in aceasta situatie.Sa intelegem ca drumurile infundate ,trotuarele necuratate ,gheata peste care nu s-a dat cu o mana de nisip,aleile impracticabile dintre blocuri nu reprezinta urgente pentru aceste ,,autoritati”Nu vad cum circulam de-a valma pe strazi masini ,copii,adulti si caini pentru ca nu avem alte cai de acces?Se mai lauda si la ziar ca au ajutat o persoana.Chiar ne cred retardati?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.