Medicii veterinari versus Teculescu

11

Colegiul medicilor veterinari din Ialomiţa ripostează la acuzaţiile Prefectului privind probitatea lor profesională. Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, se precizează că activitatea medicilor veterinari din judeţ a fost evaluată de mai multe ori de organisemele europene, iar calificativele primite au fost foarte bune.
Reprezentantul medicilor veterinari, doctorul Adrian Mocioniu, atrage atenţia că incriminarea fără temei a breslei va crea blocaje în colaborarea cu beneficiarii de servicii sanitar veterinare, agenţi economici sau persoane fizice.
Comunicatul omite precizări referitoare la condiţiile de funcţionare a centrelor de lapte din judeţ, adevărata acuză a Prefectului la adresa conducerii Direcţiei sanitar Veterinare Ialomiţa.
Colegiul medicilor veterinari din judeţ numără 150 de membri activi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

 1. domnul mocioniu sa ne lase ca de cand este presedinte la colegiu incearca cu puia sa ia cat mai multe concesiuni eliminand colegii mai in varsta vezi bucu grivita ,adica acele localitati cu venituri mari.la dsv il licitatiile se tin mainou pe seap pt apute jurista care este machidoanca si iubita lui puia sa trucheze tot.

 2. “mv”, tu esti medic veterinar sau vacar cu diploma? Te intreb asta pentru ca nu pot accepta ca unul care termina aceasta nobila facultate, care nu este deloc scurta si deloc usoara, sa ramana la stadiul de agramat si semianalfabet, ca sa nu mai vorbesc de limbajul de lemn folosit ca sa dezbati NIMIC. Intrarea ta in aceasta breasla este o eroare de sistem. Nu faci altceva decat sa reprezinti “deseurile genetice” care se ocupa cu orice altceva in afara de meserie. Esti un exemplu de “coleg”. Exemplu din categoria “ASA NU”.
  “trezitiva”, tu macar nu ai pretentii de medic veterinar. Tu esti direct vacar.

 3. jaluzel =3400ron trichineloscop=120000ron ciocan ortopedic =5000ron calculator 7000 ron bonuri de masa confiscate pe luna decembrie 2008 vandute la berechet.puia

 4. Dragalasilor totul este un circ . ( prefectura-dsvsa )
  De cind lumea si pamintul se stie ca in Romania nu exista competenta ci numai politica . (Puia – Teculescu )
  Nu trebuie sa fii inteligent ci sa ai bani sa ajungi politic in diferite functii sau sa te impinga partidul in innainte. ( teculescu -prefect de ialomita )
  Oamenii care doresc sa lucreze cinstit nu sunt lasati in pace , mai mult se inceaca sa le dea in cap ( mihai puia -medic veterinar cu carte multa )
  De ce nu se analizeaza calitatea serviciilor veterinare perioada Sincan cu perioada Puia ?
  De ce prefectura nu vede ce standarde au unitatile pastorite de catre veterinarii ?
  De ce se cauta nod in papura sa se schimbe politic mereu conducerea ?
  Unde vom ajunge cu incompetentii politici care ne conduc ?
  Domnule prefect credeti ca in alte judete sunt alfel problemele sanitare veterinare ?
  Domnule prefect credeti ca asa vom ajunge sa crestem productia , trimitind controale dupa controale numai la unii agentii economicii ?
  Domnule prefect in orice domeniu daca nu exista oameni capabili , ne ducem de ripa ………………………………………………

 5. Nu e vorba de ,,Medicii veterinari versus Teculescu” ci de managementul lipsit de profesionalism al d-lui mihai puia; ii recomand ,,cunoscatorului” sa serveasca un pahar din laptele colectat ,,in spatele usilor inchise”…

 6. ce se intampla cu tara noastra?…nici acum nu s’a ajuns fara…spaga…?toti cei ce asteapta.. spaga.. sa iasa in afara sa vada cum se obtin banii…cum se lucreaza respectind pe toti cei ce vor sa’si faca meseria ptr care au luptat cu greu sa o obtina

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.