Scandal de proporţii la DISCO-Griviţa

2

Tură de pomină pentru poliţiştii ialomiţeni care în noaptea de sâmbătă spre duminică au intervenit pentru aplanarea unui scandal la Griviţa. Doi cheflii au ajuns în spital, doi bătăuşi la puşcărie iar alţi doi tineri implicaţi în conflict sunt fugari, cu poliţiştii pe urma lor. Pentru potolirea spiritelor încinse de alcool, la faţa locului s-au deplasat şi mascaţii.
Tărăşenia s-a declanşat în momentul în care cinci tineri din Ţăndărei, însoţiţi de o slobozeancă de 21 de ani, s-au luat la ceartă cu mai mulţi localnici, aflaţi pe terasa discotecii.
Băuţi bine, şi în urma unui schimb de replici, indivizii din Ţăndărei i-au caftit pe griviţeni, şi au încercat să fugă de la faţa locului.
Subinspectorul de poliţie Andreea Dănilă precizează că, pe lângă rănirea a trei persoane, în scandal au fost distruse bunuri evaluate la 30.000 lei.
Agresorii au vârste între 15 şi 24 de ani. Doi dintre ei au fost arestaţi preventiv, iar alţi doi sunt căutaţi de Poliţie. Victimele lor se află internate la spitalul judeţean de urgenţe.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.