Miercuri seară se vor decide candidaţii PP-DD pentru alegerile parlamentare

2

foto: Florin Floreanu

În Ialomiţa, singura candidatură făcută publică este a doctorului Ştefan Stoica, pentru Senat în colegiul 1 Feteşti-Ţăndărei-Slobozia, iar de la centru vor fi impuse două candidaturi.
În calitate de prim-vicepreşedinte al filialei judeţene a PP-DD, Ştefan Stoica a declarat că şi-ar fi dorit să candideze pentru un alt post de demnitar: “personal am depus un proiect de candidatura pentru colegiul 1 senat, dupa mai multe rugaminti ale prietenilor – cum sa spun, nu a fost tocmai prima optiune a mea. Este un proiect in care imi propun anumite proiecte legislative clare si pe intelesul tuturor, vreau sa le mediatizez si vreau ca oamenii sa ma urmareasca exact ca si in administratia locala”.
La alegerile locale, Filiala Ialomiţa a PPDD s-a clasat pe locul 8 la consiliile judeţene, pe 18 la primării şi pe 34 la consiliile locale, rezultate care au fost apreciate de structura centrală sub potenţialul partidului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. da votez ppdd. m-am saturat de ciuperca si cazacu. pe ciuperca si ai lui ii avem pe cap din 90 iar cazacu il concureaza lejer pe ciuperca la evaziune, tupeu si indolenta.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.