Mihai Drăgoi trece la conservatori

1

foto: Florin Floreanu

Fostul consilier judeţean al PDL, Mihai Drăgoi trece la Partidul Conservator şi poate ajunge director al Direcţiei Agricole Ialomiţa.
Oferta conservatorilor ialomiţeni pentru legumicultorul de la Maia este de a deveni vicepreşedinte al Filialei Judeţene a PC.
Mihai Drăgoi a declarat pentru Radio CAMPUS că se va alătura conservatorilor cu atât mai mult cu cât zona este legată de Partidul Conservator prin faptul că la Maia îşi doarme somnul de veci primul Prim Ministru al României, Barbu Catargiu.
Deloc întâmplător, în ultima decadă a lunii septembrie, la Maia se va afla în vizită de lucru ministrul agriculturii, Daniel Constantin.
Preşedintele conservatorilor urmăreşte să construiască în Ialomiţa o filială puternică a partidului, cu membri tineri şi co-interesaţi în dezvoltarea judeţului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu un nr. de telefon al d-lui MIHAI DRAGOI , care are un centru de consultanta in legumicultura , din satul sau comuna MAIA judetul Ialomita . Multumesc.( as dori sa vorbesc cu dansul in legatura de o asociere , in legumicultura , am inteles ca are echipamente de procesre a legumelor )…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.