Mobilizare de forţe pentru jaful de la Urziceni

0

Mobilizare de forţe la Urziceni, după ce astăzi la orele prânzului o casă de amanet din centrul oraşului a fost prădată.
Persoana de la ghişeu, un bărbat de 54 de ani, a ajuns în stare critică la un spital din Bucureşti. La prima evaluare, paguba însumează 5 mii de lei, bani lichizi sustraşi din sertarul unui birou, la care se adaugă mai multe bijuterii deţinute de casa de amanet. Pe toate căile rutiere din vestul judeţului sunt instalate filtre ale poliţiei care caută să identifice persoanele suspecte de comiterea jafului.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andreea Dănilă, precizează că paguba totală urmează a fi evaluată după terminarea cercetărilor de la faţa locului.
Tâlharii sunt doi indivizi cu vârste între 30 şi 50 de ani. Unul dintre bărbaţi a intrat în unitate şi a spus că vrea să amaneteze o pereche de cercei. Când angajatul casei de amanet s-a întors cu spatele, l-a lovit în moalele capului, iar un al doilea individ a intrat în interiorul casei de amanet. Colegul nostru, Robert Dincă spune că bărbatul a apucat să apese butonul de panică, dar până la sosirea echipajului de intervenţie rapidă, indivizii au fugit.
Salariatul casei de amanet a fost găsit în stare de semi-conştienţă de o vânzătoare de la un magazin vecin. Bărbatul tâlhărit este un fost salariat al unităţii militare de la Alexeni. El se află acum internat la un spital din Bucureşti.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.