Nimeni nu învaţă nimic

2

Conducerea autoturismului fără permis sau în urma consumului de alcool sunt la ordinea zilei în traficul din judeţ.
Ieri şi azi, poliţiştii de la rutieră au identificat 3 ialomiţeni care conduceau pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice plus doi tineri care şofau fără a avea carnet.
În culpă sunt un minor de 17 ani din Urziceni care a plecat în plimbare la Slobozia cu maşina părinţilor fără cunoştinţa acestora şi un tânăr de 22 de ani din Frăţileşti care conducea fără permis pe drumurile publice.
Prieteni cu Bachus la volan s-au dovedit un ialomiţean de 41 de ani din Amara, identificat cu halenă alcoolică pe raza comunei Păltiniş, dar care a refuzat testarea alcoolemiei şi altul din Cosâmbeşti, cu o alcoolemie de 0,86 mg/l în aerul expirat.
Mai cu moţ s-a dovedit un ialomiţean din Săveni care a fost oprit într-un filtru la Ţăndărei după ce a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, de la care a fugit.
În urma verificărilor, poliţiştii au mai stabilit că tânărul de 24 ani nu posedă permis de conducere eliberat de autorităţile din România şi că emană halenă alcoolică.
Rezultatul la testatul cu aparatul Drager a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele celor 5 indivizi au fost întocmite dosare penale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro
foto: www.ziarelive.ro

2 comentarii

  1. pana nu se schimba legile cu unele usturatoare,nu se invata nimeni. iar asta dupa 5-10 ani de la introducerea lor.
    legea actuala e una veche,ceausista,cand fenomenul auto era ceva rar . avem inca o gramada de legi neactualizate,doar carpite.

  2. da, astia care omoara oameni nevinovati, fiind beti la volan, ar trebui sa primeasca inchisoare pe viata. noul cod rutier era asteptat de la 1 ianuarie, dar l-au mai amanat putin…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.